Tietoturva

SHA-Koulutus ylläpitää rekisteriä opiskelijoistaan, yhteistyökumppaneistaan ja henkilökunnasta.
Rekisteritiedot ovat em. itsensä antamia ja niitä käytetään yhteydenottoon, kurssitietojen ylläpitoon,
opintomateriaalien ja kurssimateriaalien lähettämiseen, laskutukseen sekä
yhteistyökumppanien keskinäiseen toimintaan; kurssien pito, materiaalit, muu toiminta.
Uutiskirjeen tilaajille oleva osarekisteri kirjaa sähköpostiosoitteen ja nimen.
Henkilöllä on oikeus tarkistaa itseään koskeva tieto ja korjata väärät tiedot.
SHA-Koulutuksella on oikeus poistaa opiskelijan, yhteistyökumppanin ja henkilökunnan tiedot rekisteristä
niin halutessaan.
Tarkempaa tietoa voit lukea tietoturvaselosteesta näillä sivuilla.
Copyright © SHA-koulutus  ©2019, All Rights Reserved.
Evästeiden tiedot
OK, ymmärrän